Поділитись:

За добу на Волині в ДТП постраждало 10 людей

Неділя, 29 вересня 2019, 13:17

Автопригоди трапилися у Горохівському, Маневицькому, Любешівському, Локачинському та Камінь-Каширському районах. За усіма фактами ДТП слідчі розпочали кримінальні провадження, інформує поліція області.

Учора на автодорозі у селі Підбереззя Горохівського району Volkswagen Golf збив 17-річну дівчину. Постраждалу госпіталізували.

За кермом легковика перебував 17-річний житель райцентру Горохів. Водій допустив наїзд на пішохода, 17-річну жительку району, котра рухалася обабіч дороги у попутному напрямку.

У результаті ДТП дівчина отримала тілесні ушкодження, її госпіталізували.

Транспортний засіб затримали та помістили на арештмайданчик.

Цього ж дня, у Маневицькому районі невстановлений мотоцикліст збив 37-річного жителя цього ж району. Чоловіка госпіталізували. Водій із місця пригоди втік.

Співробітники групи реагування патрульної поліції оперативно встановили, що наїзд на пішохода скоїв 21-річний житель Маневицького району. Транспортний засіб, мотоцикл Mustang, не зареєстрований у встановленому законом порядку.

Окрім цього, у Любешівському районі внаслідок зіткнення автомобіля Mercedes Benz Sprinter та мотоциклу Lonsin травмувався водій двоколісного, 19-річний житель Рівненської області. Постраждалого госпіталізували.

У Локачинському району у ДТП за участю автомобіля Mercedes Benz постраждало троє пасажирів транспортного засобу. Автомобіль злетів у кювет. За кермом автівки перебував 21-річний житель селища Локачі.

За усіма фактами ДТП слідчі розпочали кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що учора, 28 вересня, внаслідок ДТП у Камені-Каширському районі травмувалося четверо осіб.

Поліція Волині закликає громадян неухильно дотримуватися правил безпеки дорожнього руху, адже від цього залежиться здоров’я та життя людей.

 

Надрукувати
мітки:
коментарів