Поділитись:

На Волині оголосили конкурс грантів для малих та середніх підприємств

П'ятниця, 03 червня 2016, 17:53
На Волині оголосили конкурс  грантів для малих та середніх підприємств

Портал "Укрбізнес" оголосив конкурс на отримання грантів для представників середнього та малого бізнесу Волині.

Зі слів власника бізнес-порталу Валентина Цейка, метою такого конкусру є підтримка малого та середнього бізнесу на Волині. Адже існує безліч компаній з великим потенціалом, які не можуть його реалізувати через нестачу коштів.

"Для нас дуже важливо привернути увагу саме до нашого регіону, підтримати бізнес Волині, заохотити наших підприємців до продажу своїх товарів та послуг в Інтернеті", - зазначив він.

У конкурсі можуть взяти участь тільки ті компанії та підприємці, які зареєстровані на території Волині. Якщо досвід з проведення такого конкурсу в регіоні буде вдалим, подібні конкурси відбудуться і в інших областях, - повідомив Цейко.

З його слів, переможці отримають сайт або інтернет-магазин на платформі порталу "UB.UA" для "розкрутки" бізнесу в інтернеті, можливість розміщення на нашому польському порталі "TIUS.PL" і просування на ринку Польщі, послуги з наповнення та написання текстів для продажу товарів і послуг і бюджет на рекламу в інтернеті. І найголовніше - нових клієнтів та кошти для розвитку.

Взяти участь можна ТУТ. Конкурс триватиме до 15 червня. Рішення про учасників оприлюднять 17 червня.

Надрукувати
мітки:
коментарів