Спектакль Ледіс Найт. Де купити квиток в Києві*

П'ятниця, 27 вересня 2019, 13:34

Яскравий, інтригуючий, незабутній і неймовірно смішний - все це про виставу «Ladies Night. Kyiv Style». Жінки йдуть з вистави в цілковитому захваті, а чоловіки в відвертому замішанні. Одне можна сказати точно, вистава не залишає байдужим нікого!

«Ледіс Найт» - краща розвага після робочого дня

Вистава від продюсерського центру Lirnik Production вперше з"явилася на українській сцені 17 березня 2019 року. З тих пір постановка користується колосальним успіхом, а в залах повний аншлаг! Більшість глядачів впевнена, що дійство більше підійде для жіночої аудиторії, але навіть чоловіки не залишаться байдужими до того, що відбувається на сцені. Море іскрометного гумору, життєвий сюжет і яскраві персонажі не змусять нудьгувати! Головна родзинка «Ледіс Найт» - зоряний акторський склад!

Коли чекати спектакль у Києві і де купити квитки?

Насолодитися постановкою можна 16 і 18 жовтня у Жовтневому палаці. Будівля має статус пам"ятки архітектури, а сам палац давно користується репутацією Міжнародного центру культури і мистецтв в столиці. Атмосфера всередині сприяє відчуттю святкового настрою!

Придбати квитки можна в касах столиці або за посиланням https://kontramarka.ua/uk/ladies-night-55676.html. Радимо поквапитися, адже розлітаються квиточки, як пиріжки! Вартість відвідування вистави від 290 до 2200 гривень.

Що покажуть в спектаклі «Ladies Night»?

Спочатку за однойменною п"єсою, написаною в 1987 році, був створений голлівудський фільм під назвою «Чоловічий стриптиз». Пізніше стали з"являтися вистави за мотивами даних творів, і ось нарешті під керівництвом Lirnik Production в Україні з"явилося власне шоу із зоряним акторським складом!

Дія відбувається в крихітному англійському містечку, де основним місцем роботи є металургійний комбінат. І ось несподівано він закривається, а шестеро друзів залишаються без роботи і засобів для існування. Що ж робити в такій ситуації? Чоловіки вирішуються на відчайдушний крок: стати стриптизерами! Адже якщо вірити оголошенню в газеті, це досить прибутково! Залишилося тільки зовсім небагато: знайти костюми і навчитися танцювати. На шляху до успіху їх чекає безліч перешкод і труднощів, чи вдасться шістьом друзям їх подолати?

На сцені тільки найвідоміші українські зірки!

Одна із головних переваг вистави - тільки найкращі зірки українського шоу-бізнесу:

  • Антон Лірник - зірка українського Comedy Club і один з учасників «Дуету імені Чехова»;
  • Олександр Педан - один з кращих ведучих і гумористів країни;
  • Арсен Мірзоян - учасник телепроекту «Голос країни» та відомий український співак;
  • Анатолій Анатоліч - один з топових ведучих і автор популярної програми «Зе Інтерв"ю»;
  • Влад Яма - кращий танцюрист і хореограф України;
  • Олександра Машлятіна - актриса «Жіночого кварталу».

Вся дія відбувається під акомпанемент живого оркестру «Orchestra by Lirnik».

«Ледіс Найт» - це море позитиву, музики, танців і іскрометного гумору!