Поділитись:

Спектакль Ледіс Найт. Де купити квиток в Києві*

П'ятниця, 27 вересня 2019, 13:34

Яскравий, інтригуючий, незабутній і неймовірно смішний - все це про виставу «Ladies Night. Kyiv Style». Жінки йдуть з вистави в цілковитому захваті, а чоловіки в відвертому замішанні. Одне можна сказати точно, вистава не залишає байдужим нікого!

«Ледіс Найт» - краща розвага після робочого дня

Вистава від продюсерського центру Lirnik Production вперше з"явилася на українській сцені 17 березня 2019 року. З тих пір постановка користується колосальним успіхом, а в залах повний аншлаг! Більшість глядачів впевнена, що дійство більше підійде для жіночої аудиторії, але навіть чоловіки не залишаться байдужими до того, що відбувається на сцені. Море іскрометного гумору, життєвий сюжет і яскраві персонажі не змусять нудьгувати! Головна родзинка «Ледіс Найт» - зоряний акторський склад!

Коли чекати спектакль у Києві і де купити квитки?

Насолодитися постановкою можна 16 і 18 жовтня у Жовтневому палаці. Будівля має статус пам"ятки архітектури, а сам палац давно користується репутацією Міжнародного центру культури і мистецтв в столиці. Атмосфера всередині сприяє відчуттю святкового настрою!

Придбати квитки можна в касах столиці або за посиланням https://kontramarka.ua/uk/ladies-night-55676.html. Радимо поквапитися, адже розлітаються квиточки, як пиріжки! Вартість відвідування вистави від 290 до 2200 гривень.

Що покажуть в спектаклі «Ladies Night»?

Спочатку за однойменною п"єсою, написаною в 1987 році, був створений голлівудський фільм під назвою «Чоловічий стриптиз». Пізніше стали з"являтися вистави за мотивами даних творів, і ось нарешті під керівництвом Lirnik Production в Україні з"явилося власне шоу із зоряним акторським складом!

Дія відбувається в крихітному англійському містечку, де основним місцем роботи є металургійний комбінат. І ось несподівано він закривається, а шестеро друзів залишаються без роботи і засобів для існування. Що ж робити в такій ситуації? Чоловіки вирішуються на відчайдушний крок: стати стриптизерами! Адже якщо вірити оголошенню в газеті, це досить прибутково! Залишилося тільки зовсім небагато: знайти костюми і навчитися танцювати. На шляху до успіху їх чекає безліч перешкод і труднощів, чи вдасться шістьом друзям їх подолати?

На сцені тільки найвідоміші українські зірки!

Одна із головних переваг вистави - тільки найкращі зірки українського шоу-бізнесу:

  • Антон Лірник - зірка українського Comedy Club і один з учасників «Дуету імені Чехова»;
  • Олександр Педан - один з кращих ведучих і гумористів країни;
  • Арсен Мірзоян - учасник телепроекту «Голос країни» та відомий український співак;
  • Анатолій Анатоліч - один з топових ведучих і автор популярної програми «Зе Інтерв"ю»;
  • Влад Яма - кращий танцюрист і хореограф України;
  • Олександра Машлятіна - актриса «Жіночого кварталу».

Вся дія відбувається під акомпанемент живого оркестру «Orchestra by Lirnik».

«Ледіс Найт» - це море позитиву, музики, танців і іскрометного гумору!

Надрукувати
мітки:
коментарів
12 березня 2024
19 січня 2024
04 січня 2024
23 жовтня 2023
14 жовтня 2023
07 вересня 2023
28 квітня 2023
10 березня 2023
09 грудня 2021
02 грудня 2021