Поділитись:

Вдарили в голову і закопали живцем: нові подробиці вбивства немовляти на Волині

П'ятниця, 27 вересня 2019, 11:20
Вдарили в голову і закопали живцем: нові подробиці вбивства немовляти на Волині

У липні в Устилузі на Волині знайшли мертвою новонароджену дитину. У її вбивстві підозрюють 20-річну прикордонницю, а також її сестру. 

Обидві служать у Львівському прикордонному загоні Західного територіального управління Державної прикордонної служби України. Слідчі теруправління Державного бюро розслідувань вже повідомили жінкам про підозру, – інформує пресслужба відомства. 

Як встановлено слідством, 29 липня прикордонниця у дворі власного будинку народила дитину. Жінка умисно не перев’язала пуповину власної дитини та вдарила новонароджену дівчинку по голові. Як наслідок – дитина отримала закриту черепно-мозкову травму. Разом із сестрою жінка помістила ще живу травмовану дитину в поліетиленовий пакет та закопала на городі. 

Двом жінкам повідомлено про підозру у вчиненні умисного вбивства малолітньої дитини, вчиненого за попередньою змовою групою осіб (п. 2, 12 ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України). Личаківським районним судом міста Львова підозрюваним обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням здійснюється військовою прокуратурою Луцького гарнізону Західного регіону України.

У разі доведення вини підозрюваним загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів