Поділитись:

"Некомпетентний", – депутатка обурена діями директора луцького басейну

П'ятниця, 27 вересня 2019, 10:00

Депутатка Луцької міської ради Алла Надточій вважає, що директор місцевої СДЮШОР з плавання Олександр Сологуб – некомпетентний керівник. 

Про це вона сказала ІА "Конкурент", коментуючи "демарш" 17-х спортсменів басейну

"Моя думка наступна: це сталося, оскільки директор некомпетентний. Він не вміє працювати та комунікувати ні з тренерами, ні з батьками, ні з депутатами міської ради", – зазначила вона. 

Надточій зазначила, що фракція "Самопоміч" звертатиметься з вимогою провести "День депутата" в стінах СДЮШОР для ознайомлення з проблемою та діяльністю школи загалом:

"Це ситуація накипає і набирає обертів, тому депутати повинні розуміти в чому справа. Якщо проблема полягає в некомпетентному керівнику, то ми мусимо його звільнити. Ми не можемо платити зарплату та тримату людину, через яку йдуть спеціалісти та самі спортсмени". 

Нагадаємо, що тренера-викладача луцької спортивної школи з плавання Володимира Самчука звільнили з посади в той час, коли він готував свого спортсмена Максима Ткачука до чемпіонату світу на базі приватного клубу, а не в комунальному басейні, в якому на період канікул щороку спускають воду. Ганебною ситуацією обурюються як у Луцьку, так і в інших містах України.

Своєю чергою директор СДЮШОР Олександр Сологуб стверджує, що фахівця справедливо звільнили за порушення трудової дисципліни. 

15 серпня на платформі відкрите місто з'явилася петиція, в якій владу просять поновити тренера на посаді у СДЮШОР. А натомість звільнити директора плавального басейну Олександра Сологуба. Лише за добу ініціатива зібрала необхідну кількість підписів

Згодом, відділення Національного олімпійського комітету у Волинській області закликало Олександра Сологуба поновити на роботі Володимира Самчукаа батьки дітей, яких тренує Володимир Самчук, звернулися до Президента України Володимира Зеленського з проханням звільнити Олександра Сологуба із займаною посади

Через діяльність Олександра Сологуба місцеву СДЮШОР з плавання покинуло 17 спортсменів, серед яких три майстри спорту та чотири кандидати у майстри спорту України. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
16 лютого 2024
08:30
13 грудня 2023
01 грудня 2023
18 листопада 2023
15:30
11 жовтня 2023
26 травня 2023
17 травня 2023
26 квітня 2023
31 січня 2023
10 січня 2023