Поділитись:

В автобусах та тролейбусах Луцька встановлять відеоспостереження

Четвер, 26 вересня 2019, 23:17
В автобусах та тролейбусах Луцька встановлять відеоспостереження

У громадському транспорті встановлять GPS та відеоспостереження.

Після запровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду в автобусах і тролейбусах встановлять GPS та відеоспостереження. Така умова – обов’язкова згідно із договором на перевезення пасажирів автомобільним транспортом.

Про це стало відомо сьогодні, 26 вересня, під час позачергового засідання виконавчого комітету сьогодні, – повідомляють Волинські новини.

Згідно із вищезгаданим нормативно-правовим актом, в десятиденний термін з моменту укладення договору на перевезення пасажирів автомобільним транспортом у Луцьку, перевізник зобов’язується встановити в тролейбусах та автобусах містаобладнання автоматизовану систему обліку оплати проїзду системи GPS-моніторингу громадського транспорту, систему автоматичного сповіщення пасажирів та систему відеоспостереження.

Окрім цього, перевізник не має права передавати виконання рейсів на маршруті іншому перевізнику, а перевезення пасажирів виконує рухомим складом, який відповідає вимогам документів, що регламентують виконання пасажирських перевезень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів