Поділитись:

Волинські прикордонники вивчатимуть англійську та польську

П'ятниця, 03 червня 2016, 14:11
 Волинські прикордонники вивчатимуть англійську та польську

Прикордонники у Луцьку вивчатимуть аглійську та польську мови в рамках проекту "Мовне волонтерство".

Про це сказано на сайті ГО "Фундація розвитку громад".

Цього тижня у Луцькому прикордонного загоні відбулась зустріч Голови ГО "Фундація розвитку громад" Романа Михальчука із заступником командира загону, яка була ініційована представниками прикордонників, що давно шукали можливості отримати знання з англійської та польської мови з проведенням занять у розташуванні військової частини прикордонників, що на вулиці Стрілецькій у місті Луцьку.

Прикордонники виявляли ініціативу вже довгий час, адресовуючи листи-прохання у СНУ та ЛНТУ, але відгукнулися лише представники Фундації за рекомендацією викладачів ЛНТУ, які зараз проходять курси англійської мови в рамках нашого проекту "Мовне волонтерство".

Проект "Мовне волонтерство" було започатковано понад рік тому і впродовж цього періоду волонтери Фундації Розвитку Громад проводять в рамках проекту в м. Луцьк безкоштовні мовні курси для всіх охочих, як для приватних осіб так і для організацій. За рік Фундація отримала понад 1500 анкет від бажаючих вивчати мови, понад 600 слухачів отримали сертифікати про завершення місячних безкоштовних мовних курсів.

"Прикордонники боронять наш з Вами спокій на кордонах нашої Батьківщини, мужньо виконуючи свій обов'язок і нам дуже приємно працювати як з офіцерським складом, так і з рядовими воїнами, які проявляють цікавість до навчання та підвищення своїх знань і розвиваючи свої здібності", – каже волонтер проекту викладач Марія Пилипчук.

Надрукувати
мітки:
коментарів