Поділитись:

"Найжорстокіша витівка долі": чоловік освідчився під водою і потонув (фото)

Вівторок, 24 вересня 2019, 00:30

Американець потонув, коли освідчувався своїй дівчині під водою під час відпустки у Танзанії.

Стівен Вебер та його дівчина Кенеша Антуан зупинилися у підводному номері готелю The Manta Resort, розташованому біля острова Пемба.

Смерть коханого у своєму Facebook підтвердила пані Антуан, – пише ВВС.

На кадрах видно, як пан Вебер пірнає під воду, щоб попросити пані Антуан з ним одружитися.

Пані , яка підтвердила заявила, що "так і не виринула на поверхню з тих глибин".

Кенеша Антуан та Стівен Вебер поїхали у відпустку, де чоловік вирішив освідчитися

У готелі The Manta Resort розповіли, що пан Вебер трагічно потонув під час фрідайвінгу біля підводного номеру у четвер вдень. Директор готелю Метью Саус заявив, що "усі до глибини душі приголомшені" смертю пана Вебера.

Пан Вебер та пані Антуан забронювали чотири ночі у підводному номері готелю, який знаходиться приблизно за 250 м від берега. Номер, який коштує 1700 доларів за ніч, розташований на глибині 10 метрів.

На третій день їхнього перебування пан Вебер, мешканець міста Батон-Руж, штат Луїзіана, занурився під воду, щоб освідчитися коханій. Пані Антуан спостерігала зсередини номеру, як він, одягнений в окуляри і ласти, притискає записку до вікна їхнього номеру.

У записці йшлося: "Я не можу затримати дихання достатньо довго, щоб сказати тобі про все, що я у тобі люблю. Але ... все, що я у тобі люблю, я люблю все сильніше з кожним днем!"

Потім у відео видно, як пан Вебер перевертає аркуш паперу, щоб показати освідчення, дістає з шортів обручку і упливає з поля зору. Пан Саус сказав, що його співробітники відреагували на "проблему у воді", але коли вони прибули на місце, вже "абсолютно нічого не можна було зробити".

Підводний номер у готелі The Manta Resort коштує $1700 за ніч

У своєму дописі на Facebook пані Антуан сказала, що пан Вебер так і не почув її відповіді на пропозицію, яка була б "мільйон разів так".

"Ми так і не змогли відсвяткувати початок решти свого життя разом, бо найкращий день нашого життя перетворився на найгірший, найжорстокішу витівку долі, яку лише можна уявити. Я спробую втішитись тим, що ми насолоджувались найдивовижнішими моментами цих останніх днів, і що ми обоє були такі щасливі у наші останні моменти разом", – написала вона.

У Державному департаменті США заявили, що їм відомо смерть громадянина США у Танзанії.

"Ми висловлюємо найщиріші співчуття родині з приводу їхньої втрати, – сказала речниця. – Ми готові надати усю відповідну консульську допомогу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Іноземні" шлюби в Луцьку: звідки приїздять наречені і які документи потрібно

Надрукувати
мітки:
коментарів
07 лютого 2024
31 січня 2024
08 грудня 2023
26 серпня 2023
11:53
31 травня 2023
16:02
30 квітня 2023
21:24
26 квітня 2023
28 жовтня 2022
24 червня 2022