Поділитись:

У Луцьку презентують фільм "Від України до Голлівуду"

Понеділок, 23 вересня 2019, 15:50

У Луцьку відбудеться прем’єра документального фільму "Від України до Голлівуду" (виробництво компанії FRESH PRODUCTION GROUP).

Це фільм покажуть у Луцьку 22 листопада. Тоді ж буде можливість поспілкуватися і з творчою групою. Про це у Facebook повідомив режисер Сергій Шараєвський. 

Як інформує Волинська кіностудія, цей фільм – перше масштабне дослідження "українського сліду" у Голлівуді, яке ніколи не робилося раніше. Насправді українці залишили досить помітний слід не тільки в історії славнозвісної "фабрики мрій", але й загалом в американській культурі та мистецтві.

"Роками в різноманітних інформаційних джерелах народжених в Україні називали "Russian" через те, що певний час країна була частиною Російської імперії. Тому досягнення наших співвітчизників перепадали іншій державі. Але прийшов час, щоб розставити крапки над "і" у питанні "хто є хто" у Голлівуді та з’ясувати, в чому, власне, досягли успіху таланти з України. За кожним їхнiм, таким омрiяним "Оскаром", за кожною завойованою зiркою на вiдомiй "Алеї слави", за кожним iм’ям у титрах – cамобутнi, непересічні особистості, унікальні майстри свого фаху. Серед них також і покоління тих, хто народився вже в США в родинах емігрантів з України", – йдеться у повідомленні. 

У фільмі – розповідь про досягнення українців минулого переплітається з особистими оповідями тих, хто сьогодні запалює свої зірки на голлівудському небосхилі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Еммі-2019: назвали переможців у основних номінаціях

Надрукувати
мітки:
коментарів