Поділитись:

Смертельну аварію на Житомирщині спричинив водій з Волині (відео)

Понеділок, 23 вересня 2019, 12:45
Смертельну аварію на Житомирщині спричинив водій з Волині (відео)

Винуватцем смертельної аварії на Житомирщині, в якій загинули дев'ятеро людей, виявився 55-річний водій вантажівки, мешканець Волині.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

Нагадаємо: 22 вересня у Житомирській області сталася аварія за участю вантажівки та автобуса. Внаслідок зіткнення 9 осіб загинули, ще 11 отримали травми.

Поліція розпочала розслідування обставин ДТП.

Водія вантажівки, 55-річного жителя Волинської області, поліцейські затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. 

За інформацією У ДСНС України у Житомирській області, працівники медицини катастроф ще до приїзду вогнеборців почали госпіталізовувати постраждалих. Всього в автобусі їхало 49 пасажирів та двоє водіїв.

Одночасно з евакуацією громадян із понівеченого автобуса рятувальники також дістали 4 загиблих людей. Окрім цього, бійці ДСНС пролили піною кабіну бензовоза, що диміла та для запобігання вибуху відімкнули двигуни обох транспортних засобів.

Аби дістати тіла ще 5 загиблих людей, які опинилися під автобусом, рятувальники додатково залучили автокран місцевого підприємства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів