Поділитись:

Радник луцького мера обіцяє знести кіоск із шаурмою в центрі міста

Неділя, 22 вересня 2019, 14:05
Радник луцького мера обіцяє знести кіоск із шаурмою в центрі міста

Лучани обурені появою в центрі міста кіоску "Король Дамаск", в якому продають шаурму. У відповідь радник Луцького міського голови Ігор Поліщук запевнив, що споруду, яка розташована тут незаконно, демонтують.

Про це він написав на своїй сторінці у мережі Facebook.

"Повідомляю, що в даному місці він (кіоск, – "К.") стоїть незаконно, оскільки підприємець самовільно змінив умови й порушив вимоги паспорту прив‘язки – кіоск встановлений не в тому місці і здійснює торгівлю не тим видом товарів, який вказаний в дозвільних документах", – зазначив Ігор Поліщук.

Однак, відповідно до чинного законодавства, не можна просто на наступний день приїхати і демонтувати кіоск.

"А тому зараз готується пакет документів для винесення на наступне засідання виконкому рішення про демонтаж даного кіоску. Після прийняття цього рішення даний кіоск буде добровільно демонтований власником кіоску або в примусовому порядку муніципальною вартою", – додав радник міського голови.

Окрім того, зауважив посадовець, муніципальна варта упродовж останніх двох тижнів здійснювала моніторинг законності встановлення тимчасових споруд (кіоски та ін.) в місті і виявила більше 20 порушень, по яких теж готуються документи для винесення на засідання виконкому для прийняття рішення про демонтаж.

"Також управлінням архітектури завершується доопрацювання схеми розміщення тимчасових споруд в місті, згідно з якою кількість МАФів в місті скоротиться щонайменше на 30 %. Прийняття цієї схеми заплановано на жовтень. Також управлінням архітектури розробляється типовий вигляд тимчасових споруд в місті, який буде впроваджений вже в листопаді", – резюмував Ігор Поліщук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів