Поділитись:

Торт від господині чи від закладу: що безпечніше обрати?*

Неділя, 22 вересня 2019, 10:05
Торт від господині чи від закладу: що безпечніше обрати?*

У мережі щодня запитують: у кого замовити торт чи коровай? В коментарях дуже багато порадників. Одні відправляють до сусідки, запевняючи, що випікає все з натуральних продуктів і кращого не знайдеш, інші радять місцеві кондитерські та пекарні. Що обрати, щоб залишитися задоволеним?

Якщо ви замовляєте торт у фізичної особи, на вас може чекати багато сюрпризів. Це доступна вартість, гарне виконання, дійсно натуральні продукти, але жодної гарантії кожного із цих процесів. За невеличку економію ви відмовляєтеся від продуктів з підтвердженою якістю та дотримання санітарних норм під час приготування. Але, якщо ви замовляєте у дійсно талановитої сусідки-кондитера, де можна на власні очі побачити весь процес, – вітаємо, це знахідка.

Значно надійніше звертатися у спеціалізовані заклади, які щодня випікають торти та десерти різної складності. Маленькі кав’ярні, як Ring Coffee, що в РЦ «Промінь», використовують винятково натуральні продукти. Адже це виробництво не націлене на продаж тисяч тортиків в день. Кожен десерт, який виходить з рук кондитера, – витвір мистецтва, що радує смакові рецептори і дарує естетичну насолоду.

Торт від господині чи від закладу: що безпечніше обрати?*

Місцеві кав’ярні-пекарні завжди турбуються про якість, бо ж втратити довіру значно легше, аніж завоювати її. Наприклад, в Ring Coffee в цілому дуже цікава стратегія роботи. Щодня з 20:00 тут розпочинається повний розпродаж десертів із вражаючими знижками. З 20:00 всі десерти та готові торти стають дешевшими на 30 %, а з 22:00 – на 50 %. Все для того, щоб вранці поставити на вітрину свіжі вироби.

Торт від господині чи від закладу: що безпечніше обрати?*

Окрім готових смаколиків до кави, тут можна замовити торт або коровай з індивідуальним дизайном до будь-якого свята. Приготує його досвідчений шеф-кухар, випускниця кулінарної академії Ектора Хіменеса-Браво Світлана Панько. Це стане гарною окрасою вашого свята, що створить атмосферу та подарує гарний настрій гостям.

Ring Coffee знаходиться на 4 поверсі РЦ «Промінь».

Працює кав’ярня щодня з 8:00 до 23:00.

Надрукувати
мітки:
коментарів