Поділитись:

Чому дитячі святкування у «Смугастому носорозі» в «Промені» особливі?*

П'ятниця, 20 вересня 2019, 20:35

Дитячий розважальний комплекс «Смугастий носоріг», що на 2-му поверсі РЦ «Промінь», пропонує найбільший у місті вибір розважальних послуг для дітей.

Окрім популярних ігрових зон з автоматами, батутами та лабіринтом, в межах комплексу працює м'юзік-хол «Не кажи мамі». Це улюблене місце для святкувань найочікуванішої події для діток – дня народження. Тут вам допоможуть організувати незабутню вечірку, наповнену різноманітними розвагами, яскравими костюмами, декораціями, майстер-класами, цікавими шоу-програмами, дискотекою та караоке.

Найбільше дітки віддають перевагу шоу-програмам. Наразі у Долині Смугастого їх 3: паперове шоу, вибухове конфеті шоу та загадкове шоу хімічних дослідів і експериментів «Х-show».

Також на святкування можна замовити тематичні творчі майстер-класи або смачні солодкі майстер-класи. Віднедавна у комплексі проводять авторські майстер-класи з виготовлення слаймів «Magic Slime».

Кожне свято виходить особливе. Індивідуальності додає тематичне оформлення в стилістиці вечірки, іменний декор, святкові банери та кольорове конфеті. Є великий вибір комплексних вечірок, де кожен іменинник може запросити на свій день народження популярного супергероя, чарівну Фею або ж улюбленого мультгероя.

В комплексі завжди діють вигідні пропозиції та акції для іменинників.

Детальну інформацію можна отримати у адміністраторів комплексу або за телефоном: +380 (66) 755 07 57.

Адреса: 2-й поверх, РЦ «Промінь», просп. Президента Грушевського, 2.

Посилання у соціальних мережах: https://www.facebook.com/smugastiy.nosorig/

Надрукувати
мітки:
коментарів