Поділитись:

Волинь може отримати 200 тисяч євро на добровільні підрозділи рятувальників

Четвер, 19 вересня 2019, 14:56

200 тисяч євро можуть отримати 15 ОТГ Волин у межах реалізації проекту "Зміцнення потенціалу добровільних пожежно-рятувальних підрозділів у порятунку постраждалих від нещасних випадків на дорогах Люблінського воєводства та Волинської області", який передбачений Програмою транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020.

Про це інформує пресслужба Волинської обласної ради. 

Для успішної реалізації проекту постійна комісія з питань міжнародного співробітництва, зовнішньоекономічних зв’язків та інвестицій на своєму засіданні рекомендувала створити комітет з оцінки. В обов'язки цієї структури входить оцінювання заявок або пропозицій, відповідно до критеріїв, визначених в тендерній документації.

До складу комітету  рекомендовано зарахувати: Любешівського селищного голову, керівника Асоціації органів місцевого самоврядування Волинської області "Волинська економічна ліга" Олега Куха, Жидичинського сільського голову Галину Матвіюк, Устилузького міського голову Віктора Поліщука, Павлівського сільського голову Андрія Сапожніка, голову правління ГО "Центр АСНДІ" Олену Слабик. Очоюватиме Комітет Олег Кух.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів