Поділитись:

Бійка в Карпилівці між водіями і поліцейськими: як все було (відео)

Середа, 18 вересня 2019, 09:00

Сутичка виникла на звичайній лісовій волинській дорозі. Тут навіть вдень машини з'являються нечасто – ідеально, аби сісти за кермо напідпитку. Та в ту ніч тут чергували правоохоронці. 

За кермом авто був Олександр Шнит. Чоловік клянеться: алкоголю не вживав, проте копи йому не повірили. До того ж Олександр не мав при собі документів, забув їх вдома. Тому почав дзвонити синові. Але правоохоронці, каже чоловік, вмить ошеленіли, – йдеться у сюжеті Надзвичайних новин. 

"Один мене витягував, другий пішов за балончиком. Почали бити, я впав на коліна. Один тримав, другий бив", – каже волинянин. 

Син Олександра Дмитро привіз зі собою не тільки документи, а й чотирьох друзів, конфлікт розгорівся ще дужче. 

"Коли ми підїхали, то один із поліцейських побіг до машини і дістав пістолет", – розповів Дмитро. 

У результаті сутички поліцейські підстерлили двох людей: батька й сина. Обидва тепер у лікарні. 

Дісталося в бійці і двом копам. З травмами голови вони поступили в неврологічне відділення. Патрульний Юрій підтведжує: їх із напарником насправді били. Він впевнений, що водій за кермом був напідпитку. 

Чи був скандальний водій того вечора тверезим, покаже експертиза. Але вже відомо, що привід для свята чоловік мав, бо тоді їздив у сусіднє село запрошувати родичів на весілля дочки. 

Ще одне питання, на яке має відповісти слідство: чи був у селян карабін. Самі селяни кажуть: якби був то застосували б. 

Олександрові, як і решті учасникам сутички, тепер додведеться відповідати за опір співробітникам поліції. Дії самих патрульних їхнє керівництво вважає правомірними. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стрілянина в Карпилівці: керівництво прокуратури взяло справу під контроль

Надрукувати
мітки:
коментарів