Поділитись:

Про озеро на Волині створили мультфільм (відео)

Середа, 18 вересня 2019, 06:50

Волинському озеру Пісочне присвятили одну з серій дитячого краєзнавчого серіалу "Моя країна – Україна". У мультфільмі на сучасний лад інтерпретували легенду про підводний замок на дні озера.

Про це йдеться на сторінці OZERA у Facebook

"Ми вже розповідали, що про озеро Світязь знімали кінофільми, але сьогодні мова піде про інше озеро – Пісочне, адже саме йому присвячена одна з серій дитячого мультсеріалу. 

Дитячий краєзнавчий серіал "Моя країна – Україна" (прем'єра відбулась у 2010 році), включає 26 серій, тривалість кожної 3 хвилини. Виробництво серіалу тривало протягом 4 років, на підготовку кожної серії витрачалось приблизно 4-5 місяців. За рік автори намагались випустити 4 серії, тож часто доводилось їх готувати паралельно.

Досить цікаво і незвично, що мультфільм створено у пластиліновій техніці!

Головні герої – відомий казкар Сашко Лірник (його справжній тезка є автором серіалу) та його Кіт, що подорожують нашою славною Україною. Кожна серія – це нова мандрівка, у якій розповідається історія або легенда українського міста чи села. А зараз пропонуємо Вам переглянути легенду про підводний замок на дні озера Пісочне у сучасній інтерпретації", – йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вчені сказали, що за чудовисько може жити в озерах Лох-Несс

Надрукувати
мітки:
коментарів