Поділитись:

У Польщі на трасі перевернулися два українські автобуси (фото)

Вівторок, 17 вересня 2019, 13:11

У Польщі на шосе А4 сталися дві дорожньо-транспортних пригоди за участю автобусів на українських номерах. Один чоловік потрапив у лікарню.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Згідно з повідомленням, одна аварія сталося вранці 17 вересня на ділянці траси Тарнув-Дембіца поблизу села Ружа-Подгорна. Автобус врізався у бар'єри, після чого перекинувся. В автобусі на момент аварії перебувало дев'ять осіб. Всі вони змогли самостійно вийти з машини. В результаті ДТП шосе в напрямку Жешува було заблоковано. Що стало причиною аварії – поки не відомо.

Також повідомляється, що 16 вересня аналогічна ДТП за участю українського автобуса сталася на тій же автомагістралі А4 поблизу Крапковицкого повіту.

Зі слів правоохоронців, 26-річний український водій, який їхав у напрямку Катовіце, не помітив попереджувальних знаків, які повідомляють про зміну організації дорожнього руху в районі відремонтованої ділянки шосе. Після зіткнення з бетонним бар'єром, автобус перекинувся. З чотирьох учасників ДТП 22-річний пасажир, громадянин України, з травмами був доставлений до лікарні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів