Поділитись:

У Луцьку відкрили оновлений "Епіцентр": що змінилося (фото)

Вівторок, 17 вересня 2019, 08:44
У Луцьку відкрили оновлений «Епіцентр»: що змінилося (фото)

«Епіцентр» на вул. Окружній, 37 у Луцьку був відкритий ще у 2010 році. Наразі, згідно із загальною концепцією мережі, цей «Епіцентр» загальною площею 20,5 тис кв. м було перебудовано з формату гіпермаркету у торговельний центр.

Про це інформує пресслужба компанії. 

Реконструкція тривала майже три місяці, протягом цього часу відбулася масштабна перебудова, був суттєво збільшений асортимент, з’явилися нові відділи, окремі салони та галереї. Зокрема, магазин дитячих товарів та одягу «Епік», зона Military для прихильників полювання та риболовлі, а також центр техніки «Це Те», де можна знайти різну побутову техніку, електроніку та ґаджети.

У Луцьку відкрили оновлений «Епіцентр»: що змінилося (фото)

Переформатовані та сучасно оформлені й традиційні для мережі «Епіцентр» відділи. Наприклад, в «Центрі меблів», який зараз займає 1500 кв. м, збільшили кількість  товарів для інтер’єру. Незабаром запрацює опція замовлення проектування кухні. Розширено асортимент декору та домашнього текстилю у центрі «Деко», збільшено вибір рослин та аксесуарів для садівництва у «Garden Центр».

На площі 500 кв. м відкрито окремий магазин мережі мультибрендових спортивних товарів Intersport.

У Луцьку відкрили оновлений «Епіцентр»: що змінилося (фото)

Окрім реновацій відділів, вдосконалена й внутрішня навігація. Зокрема, встановлені зручні стільці та лавки всередині ТЦ, працюватимуть 4 нові каси самообслуговування, де покупці можуть самостійно здійснити безготівковий розрахунок за товар. Також працює Центр видачі товарів, замовлених онлайн або за каталогами безпосередньо у відділах ТЦ.

У Луцьку відкрили оновлений «Епіцентр»: що змінилося (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024