Поділитись:

Луцький ЦНАП у ТОП-5 кращих України за оцінками відвідувачів

Понеділок, 16 вересня 2019, 23:18
Луцький ЦНАП у ТОП-5 кращих України за оцінками відвідувачів

Центр політико-правових реформ презентував результати опитування відвідувачів ЦНАП у 30-ти найбільших містах України та проаналізував, як змінилася оцінка якості надання послуг за останні 5 років.

В усіх містах, абсолютна більшість тих, хто звертався до ЦНАПу, оцінює його роботу добре.

Найбільше абсолютних позитивних оцінок від громадян, що зверталися до центрів надання адміністративних послуг (які при цьому мають належний рівень інтегрованості послуг), дістали ЦНАПи у Вінниці (84%), Чернівцях (85%), Івано-Франківську (76%), Києві (76%), Луцьку (76%), Рівному (75%).

Серед респондентів найчастіше звучали негативні оцінки роботи ЦНАП («погано» і «дуже погано» разом) у Одесі (8,7%), та Чернігові (9%), у решті міст – здебільшого менше 3%.

Опитування відвідувачів центрів надання адміністративних послуг (ЦНАП) у 30 найбільших містах України (крім тимчасово окупованих територій), зокрема: Вінниці, Луцьку, Дніпрі, Сєвєродонецьку, Житомирі, Ужгороді, Запоріжжі, Івано-Франківську, Білій Церкві, Кропивницькому, Львові, Миколаєві, Одесі, Полтаві, Рівному, Сумах, Тернополі, Харкові, Херсоні, Хмельницькому, Черкасах, Чернівцях, Чернігові, Києві, Кривому Розі, Кам’янці-Подільському, Кременчуці, Краматорську, Камꞌянському, Маріуполі.

Загалом було опитано 3434 респонденти (близько 100 респондентів у кожному з цих міст/центрів, близько 150 – у Вінниці, Львові, Одесі, Харкові, Києві та Кривому Розі, 200 у Краматорську та 250 у Дніпрі) за методикою екзит-полу (на виході з центру респондентів добирали з певним кроком). До проведення опитування були залучені активісти КВУ.

Опитування проводилося Фондом «Демократичні ініціативи імені Ілька Кучеріва» з 24 червня по 12 липня 2019 р. на замовлення Центру політико-правових реформу межах проекту «Посилення ролі громадянського суспільства у забезпеченні демократичних реформі якості державної влади», що здійснюється за підтримки Європейського Союзу.

Луцький ЦНАП у ТОП-5 кращих України за оцінками відвідувачів

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів