Поділитись:

Підпалили накладні: біля "Нової лінії" в Луцьку гасили пожежу (фото)

Понеділок, 16 вересня 2019, 14:00
Підпалили накладні: біля «Нової лінії» в Луцьку гасили пожежу (фото)

Біля «Нової лінії» чоловік підпалив накладні, але вогонь перейшов на палети, які були поруч. 

На вулиці Шевченка, 13а 16 вересня чоловік, котрий виявився постачальником товарів до торгового центру «Нова лінія», вирішив під будівельним парканом, що поруч, «тихенько» підпалити накладі та інший зайвий папір. Але вогонь перекинеться на лежачі поряд дерев’яні палети і виникне пожежа, – інформує департамент муніципальної варти Луцькради. 

На місце події викликали працівників патрульної поліції та ДСНС у Волинській області. Вогонь ліквідували, а на порушника склали адміністративний протокол за ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення, котрий буде передано на розгляд адміністративної комісії при виконавчому комітеті за місцем його проживання.

Департамент муніципальної варти вкотре закликає лучан бути свідомими: не розводити неконтрольовані багаття, не спалювати рослинні залишки, які становить суттєву загрозу для природи, оскільки разом з зіллям гинуть корисні комахи, руйнується ґрунтовий покрив, знищується насіння і коріння трав’янистих рослин.

В разі ж виявлення випадків спалювання гілля, трави чи картоплиння, телефонуйте на телефон «гарячої лінії» групи швидкого реагування департаменту муніципальної варти Луцької міської ради за номером 067-0000-679.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024