Біля "Променя" відсвяткували День батька

Неділя, 15 вересня 2019, 17:00

У неділю, 15 вересня, на площі РЦ «Промінь» відбулося грандіозне святкування Всенародного Дня батька. Фестиваль «ТатоFest» відбувся за підтримки Міжнародного центру батьківства Волині.

Найяскравішим моментом було перетягування на швидкість автомобіля Toyota, який важить більше 2 тонн. Від старту до фінішу було 30 метрів. Чоловіки встигали перетягувати автомобіль за якихось 20 секунд.  На фініші кожного чекала дружина та діти. Учасники конкурсу отримали незабутні емоції, три переможці - ризи.

На фестивалі батьки та діти брали участь у «Крутій розмові». Запитання, підготовлені організаторами, дали можливість учасникам стати на крок ближче один до одного. Розмова проходила у двох форматах: батька з дитиною та чоловіка з дружиною.

Усі, хто любить автомобілі, не залишилися байдужими, коли до входу у РЦ «Промінь» під’їхали три автомобілі. Окрім того, на фестивалі гості мали можливість узяти участь у творчих майстер-класах. Тут відбулися футбольні розваги від «Клубу Лева», грали міні-гольф. Переможці не залишилися без смачних подарунків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Про особливу зону на «ТатоFest» у «Промені»*