Поділитись:

Скандал у волинській школі: звільнена директорка повертається вчителювати (відео)

Неділя, 15 вересня 2019, 14:00

фото ілюстративне 

Пристрасті в Озерівській школі, що в Ківерцівському районі, не вщухають. Ще в листопаді минулого року з посади директора зі скандалом звільнили Світлану Степанюк. Батьки та вчителі звинувачували жінку в моральному тиску та несправедливому оцінюванні учнів. 

Про це йдеться у сюжеті телеканалу "Аверс". 

За два тижні після звільнення з посади директора жінка прийшла до школу, аби викладати дітям зарубіжну літературу. Однак її не допустили до роботи: мовляв, якщо звільнили з посади директора, то автоматично звільнили і з посади вчителя. Колишня директорка пішла до суду, там постановили, що жінка таки залишился на посаді вчителя і має право викладати. Отож, рішенням Ківерцівського районного суду від 20 травня 2019 року зобов'язали керівництво школи дозволити Світлані Степанюк викладати зарубіжну. 

З таким рішенням не погоджується нинішнє керівництво школи, тож подали апеляцію на рішення першої інстанції. 

Волинський апеляційний суд залишив апеляційну скаргу завуча Нелі Квач без задоволення, а рішення Ківерцівського районного суду від 20 травня 2019 року – без змін. Отож, уже в понеділок, 16 вересня, Світлана Степанюк може вийти на роботу як вчитель. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів