Поділитись:

Волинські патрульні отримали нагороди, а управління – нові автівки (фото)

П'ятниця, 13 вересня 2019, 15:10

У Рівному відзначили волинських патрульних.

Так, у центрі міста 13 вересня, волинські патрульні отримали подарунки та подяки від керівника Департаменту патрульної поліції Євгенія Жукова, – повідомили у пресслужбі волинських патрульних.

За допомогу людям, сумлінну службу, прояв професіоналізму та свідомості нагородили Іванну Панасюк, Юлію Гірдвіліс, Владислава Романюка, Сергія Сучко та Максима Янюка.

«Також автопарк УПП у Волинській області поповнився чотирма новими службовими автівками  Skoda Rapid. Тепер у наших поліцейських ще більше мотивації до роботи та служіння українському народові», – повідомили у пресслужбі.

«Дякуємо за службу всім патрульним! А волинянам зичимо спокійних відповідальних та безпечних вихідних», – йдеться у дописі.

Зауважимо, що цього дня відбулося вручення нагород та цінних подарунків кращим патрульним Західного регіону. За вагомий внесок у справу боротьби зі злочинністю та високий професіоналізм відзначили працівників з 8 управлінь патрульної поліції — Волинського, Чернівецького, Закарпатського, Хмельницького, Тернопільського, Івано-Франківського, Львівського та Рівненського. Також патрульним Західного регіону оновили автопарк і передали у користування 52 нових службових автомобілі Skoda Rapid.

ЧИТАТИ ТАКОЖ

Надрукувати
мітки:
коментарів