Поділитись:

Волиняни вже купили 440 тисяч кубів газу на зиму

П'ятниця, 13 вересня 2019, 18:18
Волиняни вже купили 440 тисяч кубів газу на зиму

Майже 400 волинян уже скористалися пропозицією від НАК “Нафтогаз України” і взяли участь в акції “Твоя енергонезалежність”.

Нагадаємо: вона триває з 23 серпня до 25 вересня по всій Україні. Уперше побутові споживачі одержали право самим обирати, скільки придбати газу на зиму за дешевшою, літньою ціною – 5 995,53 грн за 1000 куб. м, – інформує пресслужба Луцької мііської ради. 

Споживачі можуть скористатись двома способами, щоб придбати газ на зиму за літньою ціною: онлайн в Особистому кабінеті на сайті 104.ua або в Центрі обслуговування: в м.Луцьку (просп.Молоді, 14 А), у м.Ковелі (вул.С.Бандери, 34), в смт.Ратне (вул.Газіна,20), у м.Камені-Каширську (вул.Хотешівська, 9).  

“До закінчення акції “Твоя енергонезалежність” залишається два тижні і ми хочемо повідомити, що її учасниками вже можуть стати і боржники. З 9 вересня відкрита можливість купівлі запасу газу на зиму за літньою ціною для тих споживачів, які не встигли погасити заборгованість за раніше спожитий газ. Участь в акції "Твоя енергонезалежність" дозволить таким споживачам скоротити свої витрати на газ в зимовий період і направити зекономлені кошти на погашення заборгованості", – наголосив директор ТОВ “Волиньгаз збут” Микола Тищук.

Максимальний обсяг закупівлі газу – до  25 тис куб.м на одне домогосподарство. Запас газу можна придбати за літньою ціною – 5 995,53 грн за 1000 куб.м і скористатися нею можливо в період з 23 серпня по 25 вересня. У ціні не враховані послуги за доставку газу, які змінюються в залежності від регіону. Вартість послуг із доставки газу, а також залишок передплаченого газу за акцією "Твоя енергонезалежність" будуть зазначені в щомісячному рахунку за використаний газ.

Оформити та оплатити покупку можна буде в ЦОК, досить мати при собі паспорт і внести 100 % оплату за куплений запас газу на зиму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Газ у вересні здешевшає: українцям пропонують "закупитися" на зиму

Надрукувати
мітки:
коментарів