Поділитись:

Газ у вересні здешевшає: українцям пропонують "закупитися" на зиму

П'ятниця, 13 вересня 2019, 11:37

НАК "Нафтогаз України" знизив на 3,4 % ціну природного газу для потреб населення та інших споживачів у вересні 2019 року, згідно з положенням спеціальних обов'язків (ПСО).

Про це йдеться на сторінці компанії.

Відтак ціна газу, за якою "Нафтогаз" продає його у вересні газзбутам та постачає споживачам за ПСО, визначена на рівні 4 493,64 грн за тисячу кубометрів (без врахування ПДВ та транспортних витрат). Кінцева ціна газу в регіонах України залежить від тарифу на розподіл газу, встановленого НКРЕКП для відповідного обл- чи міськгазу. Постачальники газу зобов’язані інформувати своїх споживачів про кінцеву ціну.

Загалом з квітня цього року ціна, за якою "Нафтогаз" продає газ для потреб населення та інших захищених споживачів (ПСО), знизилася майже на 28 %.

Також "Нафтогаз" пропонує користувачам скористатися пропозицією "Газовий запас" та придбати газ на всю зиму за фіксованими літніми цінами. Щоб скористатися цією пропозицією, необхідно звернутися до свого постачальника газу, підписати додаткову угоду та оплатити необхідні обсяги газу в строк до 25 вересня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів