Поділитись:

Кубинські ритми: MONATIK представив яскравий кліп (відео)

Четвер, 12 вересня 2019, 23:08
Кубинські ритми: MONATIK представив яскравий кліп (відео)

Популярний український артист MONATIK презентував довгоочікуваний новий кліп на пісню "Кожен раз". Ролик, який був опублікований на офіційному Youtube-каналі музиканта, знімали на колоритній Кубі.

Відповідно і робота вийшла дуже яскравою і атмосферною, із запальними танцями, мальовничими краєвидами і гарячими красунями, пише РБК.

Режисером кліпу стала українська кліпмейкер Таню Муиньо, яка знімала і деякі інші відеоролики Монатіка.

Про що може бути відео з "острова свободи"? Звичайно, про свободу!

"Ця відеоробота якраз про те, що ми намагаємося відшукати і придбати: про свободу. Свободу мислення, руху, свободу вибору. Неважливо, що зовні: руїни, тріщини, нетрі, розкіш і лиск. Важливо – що всередині. У мрії є два види: неправильна і та, що збувається. Щоб зрозуміти, яка з них ваша, потрібно постаратися придбати свободу, рухатися до неї. Не покладаючись і не спираючись ні на що, крім себе, своїх бажань, хіба що, своєю тростини. І, цілком можливо, ти придбаєш набагато більше", – коментує новий кліп музикант.

До речі, сам Дмитро продемонстрував у ролику оригінальну хореографію з тростиною (культовим символом Куби), не обійшлося і без запальних кубинських танців.

Усього за кілька годин кліп набрав більше 10 тисяч переглядів і безліч захоплених коментарів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Monatik зізнався, що колекціонує іграшки

Надрукувати
мітки:
коментарів