Поділитись:

Перші кнопкодавці в Раді: Волинь, вибачення, відмова від зарплати (відео)

Четвер, 12 вересня 2019, 12:50
Перші кнопкодавці в Раді: Волинь, вибачення, відмова від зарплати (відео)

фото ілюстративне

За два тижні роботи нового парламенту троє народних депутатів попалися на кнопкодавстві, зокрема голосували й замість волинського нардепа Вячеслава Рубльова.

Про це повідомляє ЧЕСНО.

3 вересня у Верховній Раді кнопкодавив нардеп від “Слуги народу”, мажоритарник з округу № 156 на Рівненщині Сергій Литвиненко. А 10 вересня на цьому ж порушенні спіймали позафракційного мажоритарника-самовисуванця з Донеччини (округ № 51) Олександра Ковальова, який після опублікування новини про його кнопкодавство погрожував журналістам. 

А вчора, 11 вересня, Рух ЧЕСНО спіймав на неособистому голосуванні депутатку Олену Копанчук – мажоритарницю “Слуги народу” від округу № 189 на Хмельниччині (місто Нетішин, Білогірський, Ізяславський, Красилівський та Теофіпольський райони). 

Копанчук сидить у четвертому ряду третього (якщо рахувати зліва направо) сектора сесійної зали.

Судячи з відео, депутатка натиснула на кнопку на пульті сусіда праворуч – мажоритарника “Слуги народу” з Волині Вячеслава Рубльова під час голосування за законопроект про внесення змін до закону "Про будівельні норми" щодо удосконалення нормування у будівництві за основу. У результатах голосування зазначено, що обидва нардепи проголосували “за”.

За інформацією Української правди, сьогодні, 12 вересня, на засідання Верховної Ради депутати-кнопкодави Сергій Литвиненко та Олена Копанчук публічно вибачались та пообіцяли передати місячну зарплату на благодійність. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів