Поділитись:

Нове житло чекає на вас: "Яровиця" пропонує вигідне кредитування*

Четвер, 12 вересня 2019, 13:03

Мрієте про власну оселю? Саме зараз настав час придбати житло на найвигідніших умовах.

Квартири "Яровиця" можна купувати у кредит зі строком кредитування аж до 20 років. Це можливо завдяки співпраці з KredoBank. Саме цей банк забезпечить кредит – іпотеку майнових прав на нерухомість, яку ми будуємо (з подальшим переоформленням в іпотеку житлової нерухомості).

Шлях отримання кредиту простий: потрібно визначитися з квартирою, оформити заявку на кредит та отримати кредитне рішення.  Встановлена відсоткова ставка – 19 % річних та участь власними коштами від 20 %. При збільшенні частки власних коштів відсоткова ставка зменшується. Позичання відбувається у національній валюті. За вибором позичальника погашення кредиту, процентів та, при наявності, комісії за користування кредитом може здійснюватися: “класичною схемою” – платежами, що зменшуються щомісяця; за “ануїтетною схемою” – щомісяця рівними платежами. Дострокове погашення кредиту здійснюється без застосування штрафних санкцій.

Завітайте чи зателефонуйте (050 402 05 05) в центр продажу "Яровиця" і менеджери нададуть вам відповіді на питання, що виникають.

Нове житло чекає на вас! Завітайте та кредитуйтеся вигідно!

Надрукувати
мітки:
коментарів