Луцькому зоопарку – 40: як привітати з ювілеєм

Середа, 11 вересня 2019, 15:25

З нагоди святкування ювілею Луцький зоопарк закликає відвідувачів ділитися світлинами, аби організувати фотовиставку.

Про це йдеться на сторінці звіринцю у мережі Facebook

Цьогоріч у жовтні Луцький зоопарк відзначить 40 років із часу заснування. З цієї нагоди лучан (і не тільки!) просять долучитися до створення полотна, яке б показало минувшину, що складається з історій відвідувачів, які можна об’єднати під символічною назвою «Луцькому зоопарку – з любов’ю!».

«Тож найперше просимо переглянути свої архіви як майстрів фотомистецтва, так і аматорів та просто усіх тих, хто нещодавно або роки чи й десятиліття тому був у зоопарку і робив знімок на згадку. Можливо, попросити давні фото у знайомих, якщо вам про такі відомо. Із цих світлин, якими ви поділитеся, у день святкування, плануємо зробити виставку, а також створити архів фото, аби до півстолітнього ювілею видати сувенірний альбом. Коли фото давні і дорогі вам як згадка, зробіть, будь ласка, сканкопію. Або принесіть нам, ми відскануємо і за день-другий повернемо», – йдеться в повідомленні.

Окрім того, адміністрація звіринцю просить розміщувати світлини та особливі історії, пов’язані із зоопарком, на їхній сторінці у соцмережі Facebook. І п’ять авторів, чиї оповідки наберуть найбільше вподобань, отримають сертифікат на безкоштовне відвідування зоопарку упродовж 2020 року.

Зазначається, що святкування заплановане на 20 чи 27 жовтня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: