Поділитись:

McDonald’s, тверк і фокуси: якою була третя гра волинської студентської «Ліги сміху» (фото)

Середа, 11 вересня 2019, 12:29

У місті Луцьку із літніх канікул повернулася Студентська «Ліга сміху» (Волинь).

Так, зал Палацу культури, 10 вересня заполонили поціновувачі гумору та гарного настрою, які прийшли повболівати за свої улюблені команди.

Традиційно після виконання пісні «Все буде добре» на сцену вийшов ведучий ліги Микита Чибар, який представив глядачам команди та тренерів.

Отож весь вечір на тему «Як я провів літо» жартували такі команди як «Аби хто» із Рівного, «Репертуар» із Луцька, із села Білки «Пацанва», лучани «Open Space»«Джем» із Львова, рівненська «П’ятниця 13», луцька «Супермаркет Галина» та «Оптом дешевше» із Володимирця.

Першою представила свої літні жарти команда «Супермаркет Галина». Учасники жартували про знання англійської мови та навіть залучили до фокусів суддю ліги Іванну Гончарук. За це від суддів отримали 3 бали.

Опісля дарували жарти «Аби хто» з Рівного. Тут зал на «ура» сприйняв жарт про McDonald’s.

«У вас же недавно був День міста, то ми вам даруємо McDonald’s. Ми вже ним награлися. До чого ми це ведемо? Просто я з Ковеля, то ви награєтеся McDonald’s-ом, то нам передасте», – жартував дует.

За такий креатив судді поставили рівнянам 3 бали.

За правилами гри, після виступу двох команд, вони могли поборотися за додатковий 1 бал, який могли отримати за смішні відповіді на запитання із залу. Тож у цьому двобої додатковий бал здобув дует «Аби хто».

Наступною командою, що вийшла на сцену, була «Пацанва». Хлопці із своїм сільським гумором та мініатюрками про розмову двох кросівок, татуювання та діда вибороли 3 бали від суддів.

А дівчата із «Джему», які тролили ведучого Микиту Чибаря, отримали тверду четвірку. У двобої на запитання із залу краще відповіли також «джемові» львів’янки, тому й отримали додатковий 1 бал.

Команда із волинською душею «Open Space» однозначно запам’яталася усім лучанам. Адже жарти про камери у дворах, завдяки яким можна буде побачити фільми, яких до цього не бачили та про сморід – це те, що зривало оплески. За свої мініатюри та доречний жарт із одного слова «Подякував» отримали від суддів 4 бали.

«Репертуар» також не нехтував жартувати із тренерів та навіть дивували публіку тверком у поєднанні з оперою, однак отримали лише 2 бали.

Такий же бал отримала володимирецька команда «Оптом дешевше», яка жартувала зі свого фізрука.

Додатковий бал за жарти із залу із цієї трійки команд здобули лучани «Open Space».

Аби визначити, що цього разу покине лігу, судді підрахували суми усіх трьох ігор. У результаті у батлі зійшлися «Пацанва» та «Репертуар». Однак «Ліга сміху» закінчилася для «Пацанви».

Інші команди невдовзі подовжать боротьбу за звання найсмішніших.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Хірунья, львівська гопота та стриптиз від мами: у Луцьку відбулася студентська «Ліга сміху» 

Надрукувати
мітки:
коментарів