Поділитись:

«Фронтера»: у Луцьку виступить Іван Малкович

Вівторок, 10 вересня 2019, 15:08
«Фронтера»: у Луцьку виступить Іван Малкович

В рамках ІІ Міжнародного літературного фестивалю «Фронтера», який відбудеться 4-6 жовтня в Луцьку, до обласного центру Волині приїде лауреат Шевченківської премії, видавець та письменник Іван Малкович.

Поспілкуватися з ним можна буде в суботу, 5 жовтня, – повідомляють організатори.

Ім’я Івана Малковича відоме чи не кожному українцеві. Він – директор видавництва «Абабагаламага», найменування якого є синонімом знаку якості в сегменті україномовної дитячої літератури та літератури для усіх від 2 до 102 років. Завдяки Івану Малковичу Гаррі Поттер «заговорив» українською та чимало молоді почали читати, адже повністю занурилися у магічний світ, а з ним і у світ цікавих книг.

Іван Малкович 2017 року отримав Шевченківську премію в галузі літератури за збірку віршів «Подорожник з новими віршами». Його промову під час вручення активно поширювали у соціальних мережах, її цитують і досі.

Послухати поетичні читання найвідомішого казкаря країни матимуть можливість лучани та гості міста під час ІІ Міжнародного літературного фестивалю «Фронтера» у суботу, 5 жовтня.

Квитки на фестиваль можна придбати онлайн bit.ly/2MpscMB, інформаційні пункти розташовані в книгарнях «Є» (вул. Лесі Українки, 30) та Волинської обласної друкарні (просп. Волі, 27).

Серед інших учасників фестивалю: Сергій Жадан із поетичними читаннями та гуртом «Лінія Маннергейма», Тарас Прохасько, Олександр Бойченко, Макс Кідрук, Андрій Любка, Юрій Іздрик, Мар’яна Савка.

Довідково:

Організатори фестивалю «Фронтера»: ГО «Мистецьке об’єднання «Стендаль», Департамент культури Луцької міської ради, громадський діяч Роман Бондарук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів