У «Промені» будуть святкувати День тата*

Вівторок, 10 вересня 2019, 13:09

15 вересня на площі РЦ «Промінь» до Дня тата за підтримки Міжнародного центра батьківства Волині відбудеться «ТатоFest» – фестиваль супертат.

Однією з найяскравіших зон «ТатоFest» буде «Super Тато», де учасники (татусі) будуть перетягувати автомобіль. Цей конкурс викликає величезний
фурор у дітей та дружин, адже не щодня побачиш, як твій тато (чи чоловік) тягне машину.

Також на фестивалі буде розміщена дуже важлива зона – «Крута розмова». Цього разу вона буде у 2-х форматах: розмова тата з дитиною та розмова чоловіка з дружиною. Схема проста, але дуже результативна: учасники сідають один навпроти одного та ставлять питання з листочка. Дуже прості та банальні питання, які ми чомусь в буденному житті ніколи не ставимо. Така розмова допоможе краще пізнати одне одного та скріпити стосунки.

Окрім того, на фестивалі на гостей чекатиме дитяча зона від ДРК «Смугастий носоріг» зі святковою фотозоною, сімейними розвагами від Долини Смугастого, творчими майстер-класами та багатьма сюрпризами та подарунками.

Також тут будуть футбольні розваги від «Клубу Лева» для батька та дитина. Можна буде пограти у мінігольф. А також отримати багато смачних та корисних
подарунків від книгарні «Руніка», «Ідна» та сертифікати на розваги в РЦ «Промінь».

Вхід на фестиваль вільний.