Поділитись:

Чоловік помилково заплатив за пиво майже $70 тисяч

Понеділок, 09 вересня 2019, 00:30
Чоловік помилково заплатив за пиво майже $70 тисяч

55 тисяч фунтів (близько 68 тисяч доларів США) довелося заплатити спортивному журналісту з Австралії за пляшку пива Deuchers IPA, яку він випив у Британії.

Про це повідомляє ВВС.

Пітер Лейлор – кореспондент газети The Australian приїхав в Манчестер висвітлювати матчі престижного англо-австралійського турніру з крикету Ashes.

Друга журналістська спеціалізація Лейлора – пиво. У своїй газеті він редагує всі статті на пивну тему. Через помилку в барі готелю йому довелося спробувати, як він каже, "найдорожче пиво в історії людства".

"Австралійці часто скаржаться, що в Англії все дорого, але ця ситуація все перевершила", – сказав журналіст. "Коли мені дали рахунок, я був без окулярів. Я сплатив, сказав, що чек мені не потрібен, і офіціантка зібралася йти". 

"Але я чомусь вирішив запитати, скільки я заплатив за це пиво. Вона подивилася на термінал, схопилася за рот рукою і почала сміятися. На моє запитання вона не відповіла, сказала тільки, що сталася помилка, і зараз вона все виправить".

Чоловік помилково заплатив за пиво майже $70 тисяч

Виявилося, що замість 5,5 фунтів з картки Лейлора випадково зняли 55 тисяч фунтів (68 тисяч доларів). Про те, що він дійсно втратив ці гроші, Лейлор дізнався тільки декілька днів по тому, зателефонувавши дружині.

Зараз сім'я журналіста чекає повернення грошей. "До того ж банк зняв з мого рахунку тисячу фунтів за транзакцію. Поки гроші не повернуть, я не заспокоюся", – говорить журналіст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Захотілося пива: львівсько-волинська шахта закупила хмільного на 400 тисяч гривень

 

Надрукувати
мітки:
коментарів