Поділитись:

У Ковелі з’явиться «Епіцентр»

П'ятниця, 06 вересня 2019, 12:50

На Волині відкривається другий торговельний центр «Епіцентр» малого формату.

Збудували його у Ковелі на вулиці Володимирській, 135А на території колишньої військової частини, – повідомляє пресслужба компанії. 

Зазначається, що поява ТЦ «Епіцентр» створить 56 нових робочих місць, а місцевий бюджет отримає щорічно 1,3 млн гривень додаткових надходжень.

Площа ТЦ у Ковелі становить 4 783 кв. м. Він стане другим торговельним центром «Епіцентр» малого формату у Волинській області – ТЦ у Нововолинську відкрили 10 серпня 2019 року. Також великий ТЦ «Епіцентр» площею 20 500 кв. м працює у Луцьку. Торговельний центр у Ковелі стане 55 в мережі та шостим, який компанія відкрила у 2019 році.

У 13 відділах торговельного центру представлено широкий вибір непродовольчих товарів: будівельні матеріали, вироби з дерева та металу, покриття для підлоги, плитку, фарби, меблі, інструменти, все для саду, побутову техніку та хімію, автотовари, товари для дітей, посуд, канцелярію та зоотовари.

Крім того, у новому торговельному центрі «Епіцентр» буде розташований 30-й мультибрендовий магазин спортивних товарів Intersport, а також центр видачі товару, замовленого онлайн.

До послуг відвідувачів також працюватиме форматно-розкрійна дільниця, кафе, відділення банку і власний автомобільний паркінг на 96 місць.

Подбала компанія і про благоустрій території навколо торговельного центру: проведено капітальний ремонт зупинки громадського транспорту облаштовано тротуарні доріжки та встановлено вуличне освітлення.

Зі слів заступника генерального директора, директора з роздрібної торгівлі «Епіцентр К» Володимира Гончарова, будівництво та відкриття торговельних центрів малих форматів (4000-6000 кв. м) в районних центрах та невеликих містах обласного підпорядкування – стратегія компанії «Епіцентр», мета якої – надати доступ українським споживачам в усіх курточках України до сучасного торговельного обслуговування європейського рівня.

У дні відкриття 7-8 вересня на відвідувачів чекають дарунки та розіграші. Перші 100 покупців стануть власниками телевізорів, мікрохвильових печей, мультиварок та інших дарунків. Відбудеться розіграш подарункових сертифікатів на 50 тис. грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів