Поділитись:

Перевірили, чи безпечні готелі в Любомльському районі

П'ятниця, 06 вересня 2019, 09:05

Працівники Любомльського районного відділу Управління ДСНС у Волинській області здійснили перевірку стану пожежної та техногенної безпеки готелю «Євро» у місті Любомль та готелю «Ягодин» в с. Старовойтово Любомльського району.

Про це повідомляє ДСНС на Волині. 

Фахівці служби порятунку з’ясували стан виконання попередніх приписів та актів перевірок, оглянули стан утримання шляхів евакуації, перевірили справність автоматичних протипожежних систем, внутрішнього та зовнішнього водопостачання. Особливу увагу приділили перевірці електричних мереж та засобів грозозахисту, стану дотримання в будівлях протипожежного режиму та укомплектованість готелів вогнегасниками.

Для персоналу готелів рятувальники провели інструктажі з правил пожежної безпеки та порядку дій на випадок пожеж, надзвичайних ситуацій чи некласифікованих подій, а також перевірили стан цієї роботи з боку керівництва закладів.

Перевірки готелів, закладів відпочинку і оздоровленнях громадян проводяться відповідно до затвердженого плану на виконання відповідного розпорядження Кабінету Міністрів України для запобігання пожежам та трагічним випадкам під час них на об’єктах з масовим перебуванням людей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів