Поділитись:

Юні спортсмени тренуються та відпочивають на базі волинських СБУшників (фото)

Четвер, 05 вересня 2019, 09:34

Управління Служби безпеки України у Волинській області щороку безкоштовно надає свою спортивно-оздоровчу базу для тренувань та відпочинку волинським спортсменам.

Заклад відпочинку розташований на березі озера Світязь, найглибшого та надзвичайно мальовничого озера України, – інформують у СБУ.

Цьогоріч у серпні на спортивно-оздоровчій базі активно готувалися до міжнародної зустрічі спортсмени збірної команди міста Луцька з боксу. Матчева зустріч боксерів із командою міста Люблін (Республіка Польща) відбулася у місті Луцьку та була присвячена 28-й річниці Незалежності України. Як результат гарної підготовки – волинські спортсмени на високому рівні провели бої з польськими спортсменами та в підсумку завершили зустріч з результатом 5:5.

Окрім того, завдяки підтримці Управління СБ України у Волинській області юні спортсмени регіональної федерації рукопашного бою «РУБІЖ» змогли у червні активно відпочити та потренуватися на спортивно-оздоровчій базі  СБУ.  Управління щороку безкоштовно надає свою базу для проживання та тренування молодим «рукопашникам», які мають змогу в прекрасній місцевості волинського краю оздоровитися та плідно потренуватися.

Федерація боксу Волинської області та Регіональна федерація рукопашного бою «РУБІЖ» висловили вдячність керівництву УСБУ у Волинській області за сприяння в організації тренувань, оздоровлення та відпочинку юних спортсменів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів