Поділитись:

Відбудеться ювілейний Lutsk Food Fest: п’ять фактів

Середа, 04 вересня 2019, 14:02
Відбудеться ювілейний Lutsk Food Fest: п’ять фактів

Осінь – це не причина депресувати. Продовжуємо оксамитовий сезон відпочинку, розваг та змістовного дозвілля разом з гастрономічним фестивалем.

14-15 вересня запрошують лучан і гостей міста у замок Любарта на спільне святкування ювілейного гастрофестивалю, – інформують організатори ГО «Івентум». 

Чим будуть дивувати?

5 фактів про цей фестиваль:

1. Музичну сцену підірве гурт Los Colorados – український  музичний гурт з Тернополя. Спочатку відомий у Тернополі він здобув популярність у США, зокрема завдяки виконанню відомої пісні Кеті Перрі «Hot N Cold»: кліп з виступом гурту передивилися в інтернеті кілька мільйонів глядачів. 2012 року кавер гурту на композицію «I Like To Move It» був заставкою під час трансляції футбольних матчів Євро-2012 на німецькому телеканалі ZDF.

2. У соціальних мережах організатори запитують у відвідувачів про їхні побажання щодо розваг на фесті і будуть всіляко враховувати усе почуте.

3. Равлики Ескарго повертаються! Справжня зірка нашого фудфесту знову частуватиме вас.

4. Відомий львівський бар їде в Луцьк. Bar Mushly – улюблене місце всіх цінителів морепродуктів. Тут ви скуштуєте устриці, морські равлики-булоти, запечені гребінці, мідії у соусі, креветки фрі, стейк з тунця чи лосося, восьминога гриль та лобстера у поєднанні з відповідними напоями.

5. На ювілейному Lutsk Food Fest буде представлено широку палітру національних кухонь, екзотичні страви, добірні розваги та конкурси, одним словом – ювілей є ювілей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів