Поділитись:

Чисто, як у пологовому, – заступник секретаря РНБО про луцький "Мотор" (фото)

Середа, 04 вересня 2019, 09:51

Заступник секретаря Ради національної безпеки й оборони України Сергій Кривонос проінспектував чотири підприємства "Укроборонпрому": у Житомирі, Шепетівці, Рівному, а також і луцький "Мотор". 

І зауважив: на заводі "Мотор" чисто, як в пологовому. Своїми враженнями він поділився у Facebook. 

"Такий порядок і чистота, як в пологовому будинку. Цехи з новими станками та іншим обладнанням. Практично всі начальники цехів – молоді хлопці, але які вже пройшли посади нижчих ланок виробництва. Завод проводить кадрову роботу навіть з школярами, які після закінчення школи вступають до профільованих вишів, а стипендію виплачує завод. Потім вони повертаються на завод і колишні школярі ростуть до начальників цехів", – розповідає Кривонос. 

Він висловив шану і повагу керівництву луцького заводу за так роботу. 

"Вони чітко розуміють, що саме в підготовленому персоналі – величезна сила заводу, фахівців авіаційної промисловості, як коштовний камінь, обробляють роками кропіткої праці і досвіду. Звичайно, не все ідеально на заводі, є і проблеми, але це системні проблеми, які існують між Міністерством оборони України, "Укроборонпромом" та підприємствами", –зауважив він.

Із його слів, проблема полягає в тому, що старша ланка інколи трактує документи в корисному для них напрямку, а про свою відповідальність "забуває".

"Особливо це стосується зберігання майна Міністерства оборони України на фондах підрприємств, які входять до концерну "Укроборнпрому". Зберігають, але при цьому за рахунок заводів…. До чого це приводить? Це створює передумови до корупційних дій, знищення або пошкодження державного майна. Безгосподарність чи недбалість. А, може, саботаж?" – зауважив Кривонос. Він запевнив, що знайде відповіді на ці запитання. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів