Поділитись:

Лучан кличуть відсвяткувати День міста неординарно

Середа, 04 вересня 2019, 08:50

Лучан запрошують неординарно та зі змістом відсвяткувати День міста Луцька. 

7 вересня о 18:00 відбудеться зустріч соціальних інноваторів на тему «Що буває, коли люди об’єднуються?» у внутрішньому дворику Косачів на вулиці Драгоманова, 23. Молодіжний центр Волині та Клуб соціального інвестора міста Луцька пропонують поговорити про місто у теплій атмосфері старого міста за чашкою кави. Зустріч соціально-відповідальних жителів буде подарунком на 934-річчя Луцька, – інформують у Молодіжному центрі. 



«На нетворкінгу ми поговоримо у комфортній затишній атмосфері що і де соціально-вибухового ми можемо зробити в Луцьку? Для гостей лунатиме жива музика, частуватимемо легкими закуски та «теплими» напоями. Приходьте «нетворкатися», соціальні інноватори!» – закликають організатори.

Запрошені спікери із Івано-Франківська поділяться своїм досвідом, що таке ГО «Тепле місто» і чому Франківську вдалося? Як запустити луцький Urban Space 100 чи навіть Promprylad. Renovation?

Символічно, щоб потрапити у дворик Косачів, потрібно віддати портрет знаменитої доньки – Лесі Українки. Запрошення на захід 7-го вересня вартує 200 грн, реєстрація за посиланням – https://cutt.ly/8wnhqSa

Деталі на події у фейсбуці: https://cutt.ly/Swng6nr

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів