Поділитись:

У Луцьку відремонтували три пришкільні території та спортзал (фото)

Вівторок, 03 вересня 2019, 22:12
У Луцьку відремонтували три пришкільні території та спортзал (фото)

 

У Луцьку школярі розпочали навчальний рік у оновлених школах.

Про це повідомляє Відділ інформаційної роботи Луцької міської ради.

У навчально-виховному комплексі №26 було здійснено комплексний ремонт пришкільної території, викладено бруківку з використанням тактильної плитки, облаштовано східці. Косметичного ремонту зазнав також хол закладу. 

У свою чергу, пришкільна територія загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №15 стала справжнісіньким центром мікрорайону, адже її комплексний ремонт об’єднав навколишні відремонтовані прибудинкові території. Пішохідну зону тут було викладено бруківкою, замінено паркан закладу, проведено озеленення території та встановлено нові лавки.

Завершується комплексний ремонт спортивного залу у загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №20: повністю замінили освітлення, стіни обшито дерев’яною шалівкою, замінено дошку підлоги, відремонтовано роздягальню, кабінет вчителя.

Відремонтували також пришкільну територію школи №5.

Зазначається, що загальна сума, яка цього року була виділена на ремонт закладів освіти, становить близько 130 млн грн.

У Луцьку відремонтували три пришкільні території та спортзал (фото)У Луцьку відремонтували три пришкільні території та спортзал (фото)У Луцьку відремонтували три пришкільні території та спортзал (фото)У Луцьку відремонтували три пришкільні території та спортзал (фото)У Луцьку відремонтували три пришкільні території та спортзал (фото)У Луцьку відремонтували три пришкільні території та спортзал (фото)У Луцьку відремонтували три пришкільні території та спортзал (фото)У Луцьку відремонтували три пришкільні території та спортзал (фото)У Луцьку відремонтували три пришкільні території та спортзал (фото)У Луцьку відремонтували три пришкільні території та спортзал (фото)У Луцьку відремонтували три пришкільні території та спортзал (фото)У Луцьку відремонтували три пришкільні території та спортзал (фото)У Луцьку відремонтували три пришкільні території та спортзал (фото)У Луцьку відремонтували три пришкільні території та спортзал (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024