Поділитись:

«Це все зазнало фіаско», – член Луцького виконкому Ігор Алєксєєв про реформу поліції (відео)

П'ятниця, 30 серпня 2019, 20:00
«Це все зазнало фіаско», – член Луцького виконкому Ігор Алєксєєв про реформу поліції (відео)

Реформування поліції повинно було відбуватися з реформуванням інших структур правоохоронних органів.

Таку думку висловили учасники ток-шоу «Протилежний погляд» на 12 каналі.

«Реформувати поліцію можна вічно. Процес вдосконалення немає меж. Реформування відбувається. Можливо, я припускаю, що не такими темпами, як би хотілося і суспільству, і нам, поліцейським. Але процес іде і він рухається вперед», – зауважив Сергій Козак, заступник начальника ГУНП у Волинській області.

Разом з тим він додав, що в правоохоронній системі є чимало органів. Тож говорячи про систему вцілому, – тут реформ справді немає.

«Ідея класна, задумка класна, концепт був класний, але це все потерпіло фіаско. Я вважаю, що правоохоронна система потерпіло тотального фіаско. Я вважаю, що правоохоронна система знаходиться ще в гіршому стані, аніж була до спроб реформувати», – зазначив член виконкому Ігор Алєксєєв.

Він зауважив, що повинна була би відбутися зміна всієї вертикалі, а не лише однієї ланки.

Говорячи ж про патрульну службу, керівник управління патрульної поліції Волинської області Андрій Крутень схвально оцінив кроки в цьому напрямку, вказав, що «реформа вдається, вона, як лавина набирає обертів». Він додав, що оцінку цим змінам мають надавати громадяни, відповідаючи на питання, чи почуваються вони безпечніше.

 

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
17 квітня 2024
16 квітня 2024
15 квітня 2024
12 квітня 2024
11 квітня 2024
14:00
10 квітня 2024