Поділитись:

Супрун розом із заступниками написали заяву про звільнення

П'ятниця, 30 серпня 2019, 01:48

В.о.міністра охорони здоров'я Уляна Супрун  разом із заступниками Павлом Ковтонюком і Олександром Лінчевським подали заяви про звільнення з посад.

Таку інформацію Супрун розмістила на сторінці у  Facebook.

«Ми разом із Павлом Ковтонюком і Олександром Лінчевським написали заяви на звільнення на ім’я нового прем’єра Олексія Гончарука. Чекаємо на найближче засідання уряду, де вони будуть розглянуті", – зазначила очільниця МОЗу.

Вона побажала успіху команді, яка зайде, зокрема, у Міністерство охорони здоров’я України.

«Ніщо не зупинить зміни, час яких настав. Боротьба триває», – вказала Супрун, та написала декілька порад для нових урядовців і депутатів.

  • Ніколи не переставайте досліджувати сферу, якою будете займатися. Вивчіть стан справ не з медіа чи фейсбука, а за нормативними документами та реальним станом справ. 

 

  • Не скасовуйте політики, які вже успішно втілюються. Перший етап трансформації системи охорони здоров’я успішно відбувся – 28 мільйонів українців обрали сімейного лікаря і 70 % задоволені ним.

 

  • Не бійтеся продовжувати речі, які вже працюють та робити реальні зміни того, що не працює. На 2020 рік заплановано чимало змін у сфері охорони здоров’я, але попереду ще дуже багато роботи.

 

  • Будьте командою. Якими різними ви б не були, пам’ятайте, що вас об’єднує спільна робота та спільна відповідальність.

 

  • Кажіть одне одному правду – про стан речей, про помилки та ризики. Це зробить вашу співпрацю ефективнішою та збереже ваші сили на дійсно важливі речі. Не бійтесь складних розмов.

 

  • Вірте у свої сили. Не дозволяйте, аби вами керували. Не бійтеся бути технократами та не будьте “чиїмись ручними” міністрами. Ви відповідальні за цілі сфери життя українців і ви є носіями експертизи в уряді. Робіть рішення і добивайтеся їхнього втілення.

 

  • Пам’ятайте, що ви служите українському народу, а не президенту, голові партії чи будь-якому іншому політику.

Уляна Супрун працює виконувачем обов’язків міністра охорони здоров’я від липня 2016 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Х*й їм в ж*пу»: слуга народу попався з смс щодо Уляни Супрун (фото, відео)

Надрукувати
мітки:
коментарів