Поділитись:

Інспектор з паркування розповів, як перестати бути "паркохамом" у Луцьку (фото)

Четвер, 29 серпня 2019, 12:03
Інспектор з паркування розповів, як перестати бути

Авто біля клумби, на траві чи посеред дитячого майданчика – звична картина для спальних районів Луцька.

Переконаний інспектор з паркування департаменту муніципальної варти Луцької міської ради Костянтин Губиш.

«Проблема більшості дворів – авто, які заважають проходу пішоходів. При цьому часто водії не до кінця розуміють суть свого порушення, а пішоходи не можуть пояснити свою правоту з точки зору закону. У результаті справа доходить до сварок і навіть пошкодження машин, а між тим проблему цілком можна вирішити в юридичній площині», – вважає муніципал.

З його слів, припарковані авто також стають проблемою для комунальників, які не можуть під’їхати до будинку, щоб забрати сміття. Водії ставлять авто впритул до під’їзду, хоча ближче 5 метрів від майданчиків чи контейнерів для побутових відходів парковка заборонена.

«Якщо водій свідомо паркується у невстановленому для цього місці, то має нести за це відповідальність!», – додав інспектор з паркування.

Інспектор з паркування розповів, як перестати бути

Інспектор з паркування розповів, як перестати бути

Та наголосив, що водіям варто користуватися парковками, які розташовані по місту. Купуючи авто варто подумати та подбати про місце його постійного паркування.

«Для багатьох людей поняття парковки це «поставити авто перед самим входом». Але автомобіль можна залишити на найближчій парковці і пройтись декілька метрів пішки», – зауважив Костянтин Губиш.

Та додав, що потрібно розуміти, що тільки власними зусиллями ми можемо навести в країні лад.

«Порядок в Україні залежить не від політичної сили, яка в той чи той період історії знаходиться при владі. Порядок в державі забезпечує найвища її (держави) влада – народ!!! Саме ми, Народ України, можемо змінити країну на краще!», – запевнив муніципал.

Та закликав водіїв їздити із дозволеною швидкістю, дотримуватися правил паркування, поважати один одного на дорозі і в житті.

«Починаючи з малого ми побудуємо сильну державу – Україну!», – підсумував інспектор з паркування.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів