Профспілка подарувала волинським фіскалам подорож Західним регіоном (фото)

Четвер, 29 серпня 2019, 05:29

З нагоди Дня Незалежності України профспілка працівників територіальних органів ДФС у Волинській області організувала подорож визначними місцями Західного регіону.

Про це повідомляє сектор комунікацій  ГУ ДФС у Волинській області

«Першим пунктом туристичної мандрівки волинських фіскалів не випадково став Гошівський монастир. У цьому святому місці кожен мав нагоду звернутися до вищих сил з проханням про мир і процвітання України, здоров’я і добробут для родини. Василіанський монастир Преображення Господнього, як одна з найвеличніших релігійних та історико-архітектурних святинь, вражає історією, красою та дає духовну силу кожному, хто тут звертається до Бога з чистими помислами і світлими думками», – розповіла профспілковий лідер волинських фіскалів Світлана Ротченкова.

Окрім монастирського комплексу на Ясній горі першого туристичного дня група відвідала Центр спадщини Вигодської вузькоколійки. Власне екскурсія карпатським трамвайчиком – чудова нагода поповнити свої знання про місцеву флору та фауну, історію створення вузькоколійки, що стала справжнім технологічним проривом у 19 столітті для місцевих мешканців, відчути на дотик таємниці природи, особливості ремесел та етнічних особливостей у сучасному інтерактивному музеї.

«Яскраві враження від споглядання чудових природних ландшафтів та спілкування у дружньому колективі дарують справді святковий настрій усім, хто мандрує цікавими місцями. Після знайомства з історичними місцями Івано-Франківщини волиняни відвідали сучасний гірськолижний комплекс Славське на Львівщині. Саме тут на Ведмежій горі податківці мандрівники з Волині зробили колективні фото на довгу пам'ять про відзначення 28-ї річниці Дня Незалежності України серед неймовірних краєвидів Карпат», – зазначила Світлана Ротченкова.

Останнім пунктом подорожі волинських фіскалів стала давньоруська оборонна наскельна фортеця Тустань на Східних Бескидах, історія якої найкраще підтвердження військової сили та адміністративного значення Руської землі у княжі часи середньовіччя. А завершальним акордом подорожі були відвідини Кам’янецького водоспаду, який залишається унікальною природною перлиною  Львівщини.

«Такі поїздки згуртовують колектив та допомагають краще зрозуміти і відчути культурно-історичну спадщину народу», –вважає профспілковий лідер волинських фіскалів Світлана Ротченкова. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: