Поділитись:

Над цим працюємо системно і послідовно, – Тарас Шкітер про програму забезпечення житла автовцям

Середа, 28 серпня 2019, 20:30

Співзасновник Громадянського Руху «СВІДОМІ» Тарас Шкітер задоволений рішенням міської ради щодо продовження терміну дії програми забезпечення житлом учасників АТО на наступні 3 роки.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Це те, що наша команда лобіювала від початку року. Луцькі учасники АТО, які мають намір придбати власне житло на пільгових умовах, отримали гарантії того, що про них піклуються міські депутати», – зауважив Тарас Шкітер.

Також додав, що він задоволений, адже були враховані попередні рішення міської ради, які ініціював депутат Андрій Покровський, і в програму було закладено не по 8 млн грн щорічно, як попередньо планувалося, а уже по 11 млн грн.

«Нагадаю, що над цим питанням ми працюємо системно та послідовно. Ще у 2017 році Андрій Покровський та наша команда підготували проект рішення про збільшення пайової участі, в якому передбачено, що частину коштів направляється на «програму 50 на 50». В цьому році, завдяки нашому проекту рішення, в бюджет надійде близько 16 млн грн і це дійсно дає можливість наповнювати програму коштами», – додав Шітер.

З його слів, захист інтересів учасників АТО є одним з пріоритетів команди Громадянського Руху «СВІДОМІ». Саме тому у минулому році Андрій Покровський виділив 1 млн грн власних коштів на «програму 50 на 50», щоб більше учасників АТО могли придбати житло.

«Тепер ще потрібно навести лад в управлінні департаменту ЖКГ, яке відповідає за ведення черги, щоб не було навіть найменшої підозри на хабарництво з пільговим придбанням житла нашими атовцям. Оскільки понад місяць тому з’явилася інформація про затримання працівниці департаменту ЖКГ міської ради, яку підозрюють у вимаганні коштів від учасника АТО», – написав Тарас Шкітер.

І закликав спілки учасників АТО стежити, щоб кошти вчасно і в повному обсязі виділятися на виконання програми.

«А ми готові надавати консультаційну та інформаційну підтримку», – підсумував співзасновник «СВІДОМИХ».

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У Луцьку програма підтримки житлом атовців отримає "нове життя"

Надрукувати
мітки:
коментарів
06 липня 2023
01 липня 2023
06 червня 2023
12 травня 2023
23 лютого 2023
21 лютого 2023
08 лютого 2023
03 лютого 2023
17:00
13 грудня 2022
08 грудня 2022