Волинські спортсмени стали призерами чемпіонату України із маунтенбайку

Середа, 28 серпня 2019, 15:52

Волинські велосипедисти вибороли призові місця у II турі чемпіонату України із велоспорту (маунтенбайк), який відбувся в Рівному.

Про це повідомляє відділ питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації.

Ірина Шиманська, вихованка тренера В.С. Ковальова здобула титул чемпіонки серед юніорок у індивідуальній гонці на час та крос-кантрі на короткому крузі. Дівчина випередила суперниць із Донецької та Хмельницької областей – учасниць Чемпіонату Європи – та здобула "золото".

Юлія Дорошенко (тренер Ковальов В.С) за підсумком двох етапів завоювала третє призове місце серед жінок у гонці крос-кантрі на короткому крузі та індивідуальній гонці на час.

Іще один чемпіонський титул перейшов до Валерії Іосенко. Дівчина стала чемпіонкою України у всіх трьох видах велозмагань: індивідуальна гонка на час, крос-кантрі на короткому крузі та естафетна командна гонка.

Тут же Олександра Шишмарьова виборола третє призове місце.

Іще одна бронза – у Богдани Левченко, категорія дівчата 15-16 років, крос-кантрі на короткому крузі. Тренують спортсменок В.С. Ковальов та В.В. Матвійчук-Жолнач.

Серед чоловічої частини команди відзначився вихованець цих же тренерів Владислав Грушецький. За підсумками двох турів він посів третє місце серед юнаків на дистанціях крос-кантрі та індивідуальна гонка на час.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: