Поділитись:

Підпалив вантажівку і кинув гранату в кафе: на Рівненщині чоловік помстився підприємцю (фото)

Вівторок, 27 серпня 2019, 04:39
Підпалив вантажівку і кинув гранату в кафе: на Рівненщині чоловік помстився підприємцю (фото)

На Рівненщині через конфлікт з підприємцем зловмисник підпалив його вантажівку та кинув гранату в його кафе-магазин.

Як повідомили кореспонденту УНІАН у Відділі комунікації Головного управління Нацполіції в Рівненській області, інцидент стався вранці 26 серпня в селі Нова Любомирка Рівненського району.

Наразі встановлено, що зловмисник кинув запальну суміш на тент вантажного автомобіля, внаслідок чого той загорівся. Сусід власника авто з вікна свого помешкання побачив вогонь і з водою вибіг на вулицю. Коли ж прибіг до палаючого авто, помітив чоловіка за парканом, який ще й кинув гранату у приміщення кафе-магазину на першому поверсі будинку. Унаслідок вибуху торговий заклад зазнав чималих пошкоджень та руйнувань.

«Власник кафе, авто та частини будинку повідомив правоохоронців, що мав словесний конфлікт зі знайомим рівнянином. Поліцейські встановили особу зловмисника та розшукали його за місцем проживання. На причетність 38-річного жителя Рівного до злочину вказують докази, що поліцейські вилучили із місця події. Крім того, сусід потерпілого теж підтвердив, що саме його бачив поблизу господарства», – зазначили у поліції.

Зловмисника затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Йому повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст.296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Санкція статті передбачає від трьох до семи років позбавлення волі. Слідчі підготували клопотання до суду про обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За інформацією поліції, зловмисник уже потрапляв у поле зору правоохоронців за нанесення тілесних ушкоджень.

Підпалив вантажівку і кинув гранату в кафе: на Рівненщині чоловік помстився підприємцю (фото)Підпалив вантажівку і кинув гранату в кафе: на Рівненщині чоловік помстився підприємцю (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинянина покарали за грабіж і підпал

Надрукувати
мітки:
коментарів
17 квітня 2024
16 квітня 2024
15 квітня 2024
12 квітня 2024
11 квітня 2024
14:00
10 квітня 2024