Поділитись:

Буде суд: Сергій Притула прокоментував ДТП за участі його тещі

Неділя, 25 серпня 2019, 14:03
Буде суд: Сергій Притула прокоментував ДТП за участі його тещі

У Дарницькому районі Києва трапилася ДТП із постраждалими. У дворі будинку автомобіль наїхав на матір із 9-річним сином. За кермом авто була 59-річна Лілія Сопельник – теща Сергія Притули.

Шоумен прокоментував ситуацію у мережі Facebook.

«І я особисто, і моя сім’я, максимально щиро співчуваємо родині, котра постраждала внаслідок недолугого керування автомобілем мамою моєї дружини.  Ні я особисто, ні моя дружина, не чинили спроби «порішати» питання з суддями чи прокурорами», – написав Притула.

Та додав, що він запропонував мамі своєї жінки допомогу в адвокатському супроводі і сказав тестю і тещі, що його сім’я готова посильно долучитися до покриття витрат на лікування і реабілітацію постраждалої родини, в разі, якщо ця родина буде готова прийняти подібну допомогу.

«Я вважаю за потрібне донести і до журналістської спільноти і до громадськості, загалом, що правопорушення вчинила конкретна особа з конкретним прізвищем та ім’ям. І я буду вдячний усім, якщо громадськість та журналісти не будуть шукати винних у скоєному серед людей, які жодним чином не причетні до інциденту. Я не сидів за кермом цього авто і не готовий коментувати ситуацію, позаяк, не був свідком події», – зауважив шоумен.

І написав, що йому прикро, що так трапилося.

«Прохання до журналістів не «штурмувати» дзвінками. Для вас цей інцидент – це буденність, а для двох родин – трагедія. Триває досудове слідство. Далі буде суд. Вони прояснять ситуацію і розставлять крапки над «і», – підсумував Сергій Притула.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Теща шоумена Сергія Притули наїхала на матір з дитиною: переплутала педалі

Надрукувати
мітки:
коментарів
22 квітня 2024
21 квітня 2024
09:02
20 квітня 2024
19 квітня 2024
18 квітня 2024
17 квітня 2024