Поділитись:

У Луцьку – фестиваль літньої сеньйоріади (фото)

П'ятниця, 23 серпня 2019, 13:40

У Луцьку відбувається кількаденний ІІІ Міжнародний фестиваль літньої сеньйоріади «Спорт для всіх заради здоров’я».

Так, 23 серпня на території «Сіті парку» зібралися чимало охочих аби долучитися до активностей.

Оскільки головною метою фесту є залучення людей поважного віку до фізкультурно-оздоровчих та спортивно-масових заходів, то й розваги були відповідні. Однак, до цього ще додалися й культурні та творчі заходи, які дозволили учасникам фестивалю взяти участь у різноманітних майстер-класах, послухати пісень, які виконували юні таланти, та придбати цікавинки зроблені власноруч.

Також, координатор проекту «Доступний кінотеатр для пенсіонерів» Громадянського Руху «СВІДОМІ» Євгеній Мікоян запросив пенсіонерів на безкоштовні кіноперегляди, які невдовзі стартують у рамках проекту, який реалізовує меценат Андрій Покровський.

У програмі літньої сеньйоріади:
- фотоконкурс-виставка «Золотий вік – радість життя»;
- ІІІ Міжнародна літня Сеньйоріада «ЖИТТЯ – ЦЕ РУХ»;
- ІІІ Арт-фестиваль «INSPIRA»;
- різноманітні творчі майстер-класи та виставки.

Організатори фесту – ГО «Центр освіти Університет третього віку». Змагання та спортивні руханки здійснюються у співорганізації з Волинським обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та Департаментом сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради.

Цьогоріч до фестивалю долучилися люди поважного віку, які належать до Університетів третього віку України та інших країн, територіальних центрів соціального обслуговування, та різних громадських організацій.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів